top of page

Vil du gerne udvikle dig? 

Det kan du her .. 
DSP_0445.jpg

Når jeg ser tilbage på min egen begyndelse som fotograf, kan jeg huske, at jeg syntes det var en stor verden at navigere rundt i. 
Det var mange tekniske egenskaber i et kamera man skulle holdes styr på og den efterfølgende del med billede behandling .. Jeg manglede råd og inspiration indenfor vores felt, altså primært hestene. 


Der er det kendte ordsprog
'learning by doing'. Og den er god nok! Det handler virkelig om at øve øve øve. Men for mig dengang, handlede det ligeså meget om, at have en form for forståelse for, hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde, hvorfor det tekniske virkede som det gjorde og ikke leve af 'heldige' skud. Jeg ville virkelig gerne mestre det. 

Min helt store force er gennem tiden blevet Den sorte Baggrund. Jeg elsker at arbejde med de her billeder! Jeg har brugt år på at lære, at blive en af de bedste indenfor denne kategori og nu er jeg landet der, hvor jeg kan se mig selv i øjnene og sige .. Jeg gjorde det! 

Det betyder også, at nu er det blevet tid til at give nogle af de gode guldkorn videre. 
Du kan finde E-bogen, hvor du selv kan læse og nørde, til video med efterbehandling .. sågar også en lille guide til gode positioner af hesten! 

Når du investerer i værktøjer til at dygtiggøre dig, bliver du inviteret til en lukket gruppe på Facebook. Gruppen omhandler udelukkende fotografering på sort baggrund. Der vi være fokus på et trygt miljø man kan lærer I og udvikle sig uanset niveau. Du vil blive en del af et fælleskab, hvor vi alle deler den samme passion.

 Populær!

2.png

E - bogen 

Kom med tættere på de vigtige faktorer der spiller en vigtigt rolle, for at kunne mestre fotografering af heste på sort baggrund. 
 

Kommer
snart!

Redigerings video

Hop med på skærmen og lær hvordan din efterredigering af dine billeder på sort baggrund får det sidste drys magi.
 

3.png

Poseringsguide

Bliv inspireret til, hvordan du guider hesten, heste ejeren og evt. assistenten til at få nogle af de skud i drømmer om. 
 

bottom of page