top of page

Poseringsguide

Den sorte baggrund

E-bogen der giver dig inspiration til poseringer og opstilling af hesten på sort baggrund.

45 kr

Invester og få tilsendt E-bogen som PDF fil. Obs. der kan gå op til 20  minutter fra du har betalt, til du modtager en mail med e-bogen. 

Positioner (2).png
Positioner (1).png

Med respekt for hesten og dens personlighed. 

Ikke nok med, at jeg har fyldt e-bogen med smukke billeder du kan lade dig inspirer af. Så har jeg ved de forskellige poseringer lavet udførlige tegninger der viser, hvor både hesten, hestens handler, dig selv og en evt. assistent kan og skal stå henne. 
Der er beskrevet, hvordan du med respekt for hesten, kan vise dens personlighed, aftegn og krop frem - og selvfølgelig ekstra små fif af tanker, jeg selv har gjort mig gennem tiden. 

Du får sammen med din investering i E-bogen, en invitation til en lukket Facebooke gruppe. Her kan du I et trygt miljø stille spørgsmål, dele  din rejse og være en del af et fælleskab med samme passion for heste fotografering. 

Design uden navn (2).png
_-2.jpg

Det gode ved e-bogen er, at den lander som en PDF fil. Det vil sige, at du kan downloade direkte ned på din mobil telefon og have den med dig ud! Du kan altså nemt tage telefonen op ad lommen og have alle de værdifulde værktøjer med dig når du er ude og klar til action. 

bottom of page