top of page

Services

Sort baggrund

Bliv klædt godt på til fotografering på sort baggrund!
Den sorte baggrund er perfekt til klassiske portrætter af din hest, med rig mulighed for både helkrops, forskellige hovedbilleder og detajle billeder.
Tidløst, klassisk, kunstnerisk.
Full filer-2.jpg

Forhold

Fotografering på 'sort baggrund' foregår under naturlig forhold, hvor flere forhold skal op i en højere enhed. - Du skal have en bygning til rådighed, gerne med en åbning der er bred nok til, at din hest kan stå på tværs er at foretrække.
Åbningen skal ligge i skygge i forhold til solen, på det tidspunkt på dagen, hvor vi fotografere. Altså er der forskel på, om din port er nordvendt eller vest.

Denne faktor har en betydning for, hvad tid på dagen vi skal planlægge dit photoshoot

Hesten står i åbningen ind til bygningen, mens jeg som fotograf står udenfor foran hesten og fotografere. Der skal derfor gerne være god plads udenfor porten til at bevæge sig rundt på. 

_-2.jpg

Forberedelse

Fotograferingen foregår med naturligt lys og er i den forbindelse en rolig og stress fri metode for hesten. Men også du kan gøre en forskel. Både for din hest skyld og for billedets skyld. Træn. Træn at stå i den åbning vi skal bruge. Leg at I er på photoshoot. Øv at stå stille og øv, at du kan flytte dig nogle skridt fra hesten også. På den både får hesten en langt bedre oplevelse under mit besøg.

Jeg plejer at anbefale, at man giver sin hest den soignering man evt. ville give den inden et stævne. Meget bliver efterredigeret, men jeg kan ikke gøre en beskidt hest ren. Se på det sådan her. Jo renere hest, jo flotte og bedre billede får du!

Safir-2.jpg
Cayman-2.jpg

Fotograferingen

Vores fokus ligger på en stress- og smertefri oplevelse for hesten!
En god ide er, at sørger for at du har en hjælper, eller flere, med under fotograferingen.

Hjælpen skal bruges til at få hesten til at kigge i forskellige retninger, få ørerne frem, evt. holde ekstra udstyr eller være klar med en klud i hånden til lidt løbe næse. 

Efterarbejde

Efter end fotografring, skal billedet gøres helt færdig fra min hånd i photoshop. Det er her magien opstår! Sidste fase i processen er efterredigering, hvor baggrunden gøres helt sort og unødvendige forstyrrelser bliver redigeret væk. 

Nu er dit billede klar til at blive sendt af sted til dig!

Web filer-5.jpg
bottom of page