top of page

Handels - og leverings betingelser

For at give dig den bedste oplevelse og forståelse for blandt andet mine handelsbetingelser og retningslinjer har jeg lavet en oversigt til dig her på siden. Her kan du læse om både handels- og leverings betingelserne

Booking

Jeg kan bookes via sms, email, eller min Facebook. Når du booker en fotografering betaler du et reservationsgebyr. 

Betaling

Når du booker en fotografering betaler du et reservationsgebyr. Dette beløb tilbagebetales som udgangspunkt ikke.

Hefter har du mulighed for, at tilkøbe en valgfri mængde digitale filer (se under 'priser'.)


Bestiller du et gavekort forudbetales det fulde beløb inden gavekortet bliver produceret og sendt.

Billederne

Der går 2-7 dage fra fotograferingen er foretaget til kunden modtager linket til sine prøvebilleder.Du modtager dine billeder uredigeret via online galleriet Pixieset. Disse billeder er udelukkende til brugen af udvælgelser af billeder og må derfor ikke benyttes til andet. Det vil sige, at det er forbudt at gemme disse og ligge dem ud på nettet. Der vil typisk gå 3-7 dage fra selve fotograferingen er foretaget, til kunden modtager linket til billede udvælgelse.

Redigering

Der sælges IKKE uredigerede RAW filer. Dette bedes respekteret. Du modtager billederne som følgende, alt efter om du har valgt pakkeløsning eller tilkøb af filer: 
 

- JPEG i fuld opløsning til print uden logo.

- JPEG i lav opløsning til internet brug med logo.

Levering

Kunden kan forvente en leveringstid på op til 20 arbejdsdage fra udvælgelsen er foretaget. Billederne modtaget via Pixieset Galleri. Det anbefales at downloade billederne fra en computer. Hvis du downloader dem på mobilen, kan du risikere at billederne bliver pixelerede og er derfor ikke i korrekt kvalitet. Hent dem da ned på en computer, inden du uploader dem på de sociale medier. 

Aflysning eller om booking af tid

Det er altid muligt at aflyse din fotografering og er dette nødvendigt skal det selvfølgelig gøres så hurtigt så muligt. I sådan et tilfælde tilbagebetales reservationsgebyret ikke og derfor anbefales det at vi ændre din booking i stedet. Fotografen vil som udgangspunkt aldrig  aflyse en aftale, men skulle det ske ved bla. alvorlig sygdom eller lignende, hvor en fotografering er umuligt er det op til kunden om denne vil have pengene tilbage eller ny tid ønskes. I tilfælde at umuligt vejr, såsom snestorm eller heldagsregn, vil ændring at tid til fotografering kunne lade sig gøre.

Fortrydelsesret

Når fotograferingen og en faktura er betalt, er foretaget er der ikke længere fortrydelsesret.

Gavekort

Det er muligt at købe gavekort hos Louise Buch Photography. Gavekort gælder 2 år fra købsdato. Der betales for gavekortet inden det sendes og kan ikke refunderes eller ombyttes til kontanter. Videregiver du dit gavekort, skal dette informeres om til fotografen, så gavekortet kan benyttes af dets nye ejer. 

bottom of page