top of page
bobs-3.jpg
DSC06529.jpg

Kom bag om 

hvordan foregår det .. 

Forhold

Forberedelse

Fotograferingen

Efterbehandlingen

Fotografering på sort baggrund foregår under naturlige forhold, hvor flere elementer skal op i en højere enhed. Du skal have en bygning til rådighed. Gerne med en åbning der er bred nok til, at din hest kan stå på tværs, er at foretrække.

Åbningen skal være i skygge i forhold til solen, på det tidspunkt på dagen, hvor vi fotografere. Solen må ikke skinne ind på hesten i åbningen. Altså er der forskel på, om din åbningen på din bygning er nord- eller vestvendt.

 

Denne faktor har en betydning for, hvad tid på dagen vi skal planlægge dit photoshoot. 

 

Hesten skal stå i åbningen ind til bygningen, mens jeg som fotograf står ude foran hesten og fotografere. Der skal derfor gerne være god plads udenfor porten/ åbningen til at bevæge sig rundt på.

Fotograferingen foregår med naturligt lys og er i den forbindelse en rolig og stressfri metode for hesten. Men du kan alligevel gøre en forskel for din hest. Og for billedets skyld. 
Træn. Træn at stå i den åbning vi skal bruge. Leg at I er på photoshoot. Øv at stå stille og øv, at du kan flytte dig nogle skridt fra hesten også. På den både får hesten en langt bedre oplevelse under mit besøg, da den laver en opgave den kender.

 

Jeg plejer at anbefale, at man giver sin hest den soignering man evt. ville give den inden et stævne. Meget bliver efterredigeret, men jeg kan ikke gøre en beskidt hest ren. Se på det sådan her. Jo renere hest, jo flotte og bedre billede får du!

Vores fokus ligger på en stress- og smertefri oplevelse for hesten!

En god ide er, at sørger for at du har en hjælper, eller flere, med under fotograferingen - Det er dog absolut ikke et krav, men kan være en stor hjælp.

 

Hjælpen skal bruges til at få hesten til at kigge i forskellige retninger, få ørerne frem, evt. holde ekstra udstyr eller være klar med en klud i hånden til lidt løbe næse. Jeg guider jer alle og sørger for ro og plads til din hest.

Efter end fotografering, skal billedet gøres helt færdig fra min hånd i photoshop. Det er her magien opstår! Sidste fase i processen er efterredigeringen, hvor baggrunden gøres helt sort og unødvendige forstyrrelser bliver redigeret væk. 
Er din hest fotograferet med fotogrime på, fjernes denne også under billedbehandlingen.

Full filer-3.jpg
Full filer-3.jpg
bottom of page