top of page
Lene.jpg
2T6A8978.jpg

Gaveæske

En særlig gave ..

Denne helt særlige gaveæske indeholder lidt af det hele og perfekt dig til der gerne vil have dine minder i print, lige til at finde frem. Særligt, fungere den også perfekt som gave. 

Du får 45 minutters fotografering. Unik gaveæske i blødt læderlook med mit logo (specialgravering kan købes for en lille merpris). 15 fysiske print og et personligt USB stik med de 15 digitale filer. Både web opløsning og fuld opløsning. 

Printsene er 10x15 cm og med en lille hvid kant. De er printet eksklusivt på Canon DreamLabo 5000 printeren, noget af det bedste på markedet. 

 

2900 kr

Bemærk: Prisen er eks. kørsel.

2T6A8975.jpg
2T6A8984.jpg
2T6A8969.jpg
Feature_wall_in_boho_living_room.jpg

Skumplade ..

Skumpladen giver et let og moderne udtryk og giver lidt mere kant end de kendte prints vi sætter i glas og ramme. Den er til gengæld tyndere og mere let i udtryk end lærreds print. Altså en god mellemvej mellem de to meget velkendte muligheder.

 

Materialet er let og kun 5mm tykt. På grund af den faste form, kan den altså også stå i en billede skinne på væggen eller stå på skænken i stuen. Der følger et lille ophæng med, du selv kan sætte bagpå pladen, hvis du synes dit billede skal op og hænge på væggen.

Netop fordi vi ikke skal tilpasse os en bestemt størrelse ramme, findes skumpladen i forskellige og attraktive størrelser. 

30cm x 30cm
30cm x 45 cm
40cm x 60cm

250 kr.
270 kr.
350 kr.

Går du med ønsker om nogle helt andre mål? Fortæl mig dine tanker, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at opfylde dit ønske. 

Fine art prints .. 

Klassiske print til at dekorer din væg med dine værker af dine kære pelsvenner.

 

Bring dine billeder til live med professionel print i eksklusiv kvalitet.

En sammensætninger af, at mit kamera levere billeder i noget af det højeste opløsning på markedet, samt et samarbejde med en dygtig leverandør, printes der i klare farver og på lækkert materiale - selv i store formater! 

 

Alle prints kan leveres med en hvid kant på selve billeder - en såkaldt passepartout.
Du kan endda selv bestemme hvor bred du ønsker den ønsker den hvide kan.

10cm x 15cm 
13cm x 18cm
30cm x 20 cm
40cm x 30cm
50cm x 70cm 

125 kr./stk
150 kr./ stk
180 kr. /stk
350 kr./stk 
700 kr./ stk

Går du med ønsker om nogle helt andre mål? Fortæl mig dine tanker, så skal jeg gøre hvad jeg kan for at opfylde dit ønske. 

Living_room_with_chair_and_cabinet.jpg
Full filer.jpg

Gavekort

Du kan købe gavekort på nøjagtig det beløb du ønsker! Blot nævn de magiske tal, så sørger jeg for, at et gavekort er på vej til dig. 

Et gavekort behøver ikke være en kedelig gave. Mange ønsker sig en fotografering og her er anledningen til, at de er et skridt nærmere deres ønske .. eller måske endda opfylde det helt? 

Glæd én du holder af. 


 

Få gavekortene indpakket i en naturkuvert med bånd og evighedsblomster.

2T6A8938.jpg
2T6A8949.jpg
2T6A9000.jpg
bottom of page