top of page
Atlas Frederikshåb-5.jpg

Forberedelsesguide

til fotografering af din hund ..

Er du sikker på hvordan du forbereder din hund bedst til dit photoshoot? Jeg har sammensat en guide, så du kan forberede din hund på bedste vis - der er meget man nødvendigvis ikke tænker over, hvis man ikke har fået sin hund fotograferet før og det er helt normalt!

Forbered din hund

En velstimuleret hund er en glad hund. 

Du kender din hund bedre end nogen anden. Hvornår er din hunds fokus bedst? 
Vi vil for alt i verden gerne undgå en overstimuleret og træt hund og det er her din rolle som hundeejer kommer til at have en stor indflydelse på photoshootet - vores mål er at have en glad hund der er på, har lyst til at være på og være væk fra egen matrikel. 

Katja og Atlas web.jpg

Motion eller hvile.

Afhængig af din hunds energi niveau og alder, er dagene op til, samt selve dagen, afgørende for hvordan din hund er på photoshootet. 
Det er en fin balance mellem, at de har fået brugt det værste energi, hvis du har en aktiv hund eller race, men vi ønsker stadig nok energi til at photoshootet er sjovt for din hund. 
Har du en ældre hund eller en hvalp, kan hvile før phootshootet muligvis være den allerbedste løsning. 

Du kender din hund bedst ... 


 

Et let måltid.

Ligesom med træning, kan det i nogle tilfælde anbefales at gemme hundens måltid til efter shootet, hvis fodringstid er lige inden. Det er en stor fordel, at din hund er motiveret efter at modtage de lækre godbidder du har med!

 

Hvad skal i tasken

Hvad skal i tasken

 • Det absolut vigtigste - vand! 
   

 • Yndlings godbidder - Pak de lækreste godbidder. Nogle der virkelig har værdi for din hund. 
   

 • Pølle poser - Selvom vi befinder på steder som skove, ved vandet eller større græsområder, opfordre jeg til at man rydder op efter sin hund af respekt for andre. 
   

 • En børste - Er din hund langhåret kan en børste være en ide at have med. Er vi ved skoven, kan evt. små grene og andet hænge fast i pelsen og genere hunden. 
   

 • Halsbånd - Mange af de hunde jeg fotografere er iført halsbånd og en tynd line der kan photoshoppes væk. Det er ikke alle hunde der kan være løse eller bør være det på bestemte lokationer.
  Er din hund vant til at gå i sele, skal du være opmærksom på, at denne ikke kan fjernes i photoshop. 

Balto og Izzy-3.jpg

Er din hund motiveret af legetøj, så tag endelig det med  - Jeg fraråder dog bold kast og pindekast for at undgå stressede og overkuldrede hunde. 

 

Hav det sjovt!

Hav det sjovt
Fullfiler-3.jpg

Min opgave er at få de bedste billeder i hus - din opgave er, at have det sjovt med din hund. Det er min fornemmeste opgave er sikre, at du er afslappet og kan fokusere på din hund og at hunden er glad og tryg i dagens opgaver. 

Det er helt okay, gerne vil at opnå god kontakt til din hund og fortsat 'træne' nar vi fotografere .. præcis som når i træner derhjemme. Vi har blot valgt en anden lokation denne dag. 

Hvis du ved, at din hund har nogle favorit øvelser, så lad mig endelig vide det. Det skal vi bestemt gøre brug af - vi må gerne bede vores hunde om at præstere på dagen, men vi skal respektere hvis det vi forventer ikke nødvendigvis kan lade sig gøre. Så trækker vi på skulderen, smiler, vælger en n opgave og så ved du, hvad I skal have træne eller have fokus på når I kommer hjem. 

Jeg lover dig, at jeg gør mit, for at få din hund til at fremstå herlig og så meget som sig selv på billederne - hvis du lover mig, at du gør alt hvad du kan for at din hund synes det er sjovt. 

Vi har med levende dyr at gøre og vi ved hvordan deres humør og tålmodighed også kan svinge lidt i ny og næ. Jeg ved det er svært, men forsøg, ikke at lade dig påvirke af, at din bedste ven måske kan synes at det her photoshoot er lidt noget underligt noget - Jeg er der for jer begge og uanset hvad, så går jeg ikke fra jer uden en god oplevelse og gode billeder!

Hvad kan du forvente
a.jpg

Hvad kan du forvente? 

En professionel tilgang!
Jeg lover, at jeg vil tage godt i mod din hund og dig. I vil få hjælp og vejledning til til hvordan vi eventuelt kan benytte lokationens omgivelser og vil du være med på billederne, guider jeg jer også i evt. tøjvalg, hvor I kan sidde, stå eller noget helt tredje. 


Forvent at jeg er der for jer under hele photoshootet. 

 

Jeg håber, at jeg har løst min opgave og at du føler du er klar til dit photoshoot! Formålet med hele denne forberedelse er, at jeg ønsker at både du og din hund får en skøn oplevelse uden stress. Jeres tryghed kommer i første række hos mig.

bottom of page