top of page
Full filer-4.jpg

Din investering

Mine mest populære værker er på sort baggrund. En teknik jeg gennem årene har dygtiggjort mig indenfor. Trods den simple tilgang til disse eksklusive billeder, er muligheder mange. Fra de klassiske og stilfulde portrætter, der afspejler hestens skønhed. Til de mere kunstneriske og spændende værker, hvor vi har fokus på de små og unikke detaljer som netop din hest indeholder. 

Hestefotografering

på sort baggrund ..

Book din fotografering

Inklusivt er .. 

Planlægning 

Online galleri

Vi aftaler i fællesskab datoen for dit photoshoot. Billeder på sort baggrund skal tages i en åbning ind til en bygning og vi skal fotografere den tid på dagen, hvor solen står på den anden side af åbningen - eller i hvert fald ikke skinner ind i åbningen på hesten. Jeg hjælper og guider dig til hvor og hvordan vi gør.

Photoshootet er færdigt og der går ca. 3-5 hverdage til, at du modtager dit online galleri med dine billeder. Billederne har her i første omgang fået en mindre behandling. Jeg ved, at ventetiden kan føles lang fordi du glæder til at modtage dine billeder - Du udvælger selv de billeder du ønsker dig og om noget skal printet ud til dig. Jeg sender altid en lille guide med, som fortæller hvordan du forholder dig til denne proces. 

Forberedelsesguide 

Du bliver henvist til min forberedelsesguide, så du trygt kan forberede både din hest og dig. Jeg ønsker at klæde jer så godt på som muligt! 

Photoshootet

Til din fotografering er det min fornemmest opgave, at sørger for at levere nogle skønne billeder til dig. Du får min støtte igennem hele photoshootet og både du og din hest bliver mødt med respekt, tålmodighed og venlighed.

Behandling og redigering

Nu har du valgt dine billeder og det er nu magien opstår og billedet forhandles. Jeg sørger for at redigere en flot sort baggrund og får din hest til at fremstå nydelig!
Når jeg sender galleriet ud til dig, ligger den store spænding hos mig. Er mit arbejde tilfredsstillinde? 

Det færdige resultat

Hos mig er der altid mulighed for lån af både en lædergrime, fotogrimer (der photoshoppes af) samt julekranse til juletid!

Der går ca. 20 hverdage fra du har udvalgt dine billeder og betalt, til du modtager dit online galleri med dine digitale billeder. Har du tilkøbt nogle fysiske produkter i form af print, oplyser jeg dig om ventetiden på disse. De bliver produceres hos et dygtigt firma, der sender dem til mig, inden de når videre ud til dig. 

Del nu dine billeder på de sociale medier eller hæng dine værker op hjemme i stuen.

Ønsker du udelukkende billeder på sort baggrund? 

Jeg har nemlig sammensat en pris til dig som ønsker at få din hest fotograferet på sort baggrund - og intet andet. 

Hvis du kan samle minimum 5 deltagere i din stald? Så får du som arrangør 50% på nedenstående pris. 

  • 30 minutters fotografering udelukkende på sort baggrund

  • Billedredigering og sortering 

  • Online galleri med 10 - 30 billeder at vælge imellem

  • 3 digitale filer i web og full opløsning

1450 kr.

Kørsel : De første 15 km inkl. i photoshoot, derefter 2,5 kr. pr. km + evt. broafgift.

Det er en stor fordel i, at slå sig sammen når det kommer til fotografering. I har under forberedelsen og under selve fotograferingen god gavn af hinanden. Jeg anbefaler altid, at man har en ekstra hånd med under fotograferingen, til evt.  hjælp af ørerne på hesten - her har i hinanden! Det kan give muligheden for udefrakommende, der ikke har faciliteterne på egen gård og det kan åbne en dør for den, som ofte står alene eller finder det overskueligt at arrangere selv. 

Camillafullfiler-4.jpg
Camilla-10.jpg

Du kan selvfølgelig også pakke din fotografering og billeder eller print helt som du selv ønsker!

Tilkøb af flere billeder?

Web filer
150kr./ stk

Fuld filer
350 kr./ stk

Web filer er perfekte til brug på de sociale medier. Med en web fil er du klar til at downloade direkte ned på din computer eller telefon.
Ønsker du at printe dine billeder selv, vil du skulle vælge en fuld fil. Ellers kan du med fordel vælge en almindelig webfiler.

Fullfiler-2 (5).jpg

Ofte
Stillede
Spørgsmål

Kan jeg vende tilbage og vælge flere billeder? 

Jeg gemmer dine billeder i 2 år. Det betyder, at du i den periode altid kan vende tilbage og se dine billeder igennem igen, hvis du gerne vil købe lidt flere. De billeder du allerede har købt og betalt, gemmer jeg i 5 år. Skulle du være så uheldig at miste dine digitale billeder, kan jeg derfor altid gensende dem til dig. 

Hvordan forbereder jeg min hest, til photoshootet?

Jeg har lavet en guide netop til dette formål! Den finder du lige 

Hvad kræver det, for at få taget billeder på sort baggrund? 

Godt spørgsmål! Jeg har lavet en beskrivelse at hele processen lige

Min hest er sort, er sort baggrund en mulighed? 

Sagtens! Jeg har fotograferet sorte heste til dette setup flere gange med stor succes.

Kan min hund også blive fotograferet på sort baggrund? 

Absolut. Jeg har flere gange fotograferet heste og hunde sammen på sort baggrund. Endda også hest, hund og menneske. Det bliver sådan nogle skønne familie billeder. 

bottom of page