top of page
  • Forfatters billedeLouise Buch

Tid til at blogge!

Nogle vil måske tænke, hvorfor vælger en fotograf at blogge.

Der ligger forskellige årsager til, at jeg har tænkt at det kunne være en spændende vej at gå også.


Det vil naturligvis omhandle alt hvad der bevæger sig indenfor fotoverdenen, men egentlig kunne jeg også finde på at tage nogle enkelte kig ind i min hverdag og dele den med jer. Det er stadig uvist, ligesom det er uvist hvor ofte det skal være. Jeg vil lade denne del stå åben og koncentrer mig mere om, hvad jeg har på hjertet nu og her. Det skulle gerne være naturligt og sjovt for mig og ikke gå hen og blive en pligt. For det er bestemt ikke derfor, at jeg har valgt at udforske det her med at blogge.

 


Mine tanker med at blogge, er faktisk kommet af, at jeg nogle gange har mere på hjertet end jeg synes der kan være på et opslag på Facebook eller Instagram. Tanken er, at jeg gerne vil bruge de sociale mere som port folie og fremvisning af mine værker, netværke med andre fotografer i verden og selvfølgelig alle der følger med på sidelinjen. Det er vigtigt for mig er understrege, at denne måde blot virker tiltalende for mig , og altså ikke er måden jeg synes er mest rigtigt.


Det er jo vildt spændende at se, hvordan vi hver især kan udvikle os, personliggøre vores rejse og har forskellige måder at udtrykke os på. Især de sociale medier, byder jo faktisk på flere forskellige veje af gå. Egentlig mangler det lige så meget om, for mig, at gøre der personligt og værdifuld for sig selv.


Noget helt andet er også en lidt mere personlig del jeg ønsker at udforske.

Jeg har aldrig været den store skriver. Jeg synes selv, at jeg kan have være svært at udtrykke mig på skrift. Den del vil jeg virkelig gerne arbejde med og måden at kombinere det med en blog, hvor jeg kan udvikle mig personligt og samtidig dykke ned i forskelligt indhold, det synes jeg virker som en god cocktail!


Jeg er spændt på, hvilke områder jeg kommer til at bevæge mig i fremadrettet. Der ligger selvfølgelig et par lyserødder papirlapper på mit skrivebord med emner jeg gerne vil dykke ned i, belyse eller egentlig bare gerne dele med jer.


- Louise

 

24 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page