top of page

Den sorte Baggrund

Den ultimative Guide

E-bogen der giver dig de fornødne værktøjer til fotografering på sort baggrund med naturligt lys.

199 kr

Invester og få tilsendt E-bogen som PDF fil. Obs. der kan gå op til 20  minutter fra du har betalt, til du modtager en mail med e-bogen. 

E-bog_edited.jpg
E-bogs billede.png

Tidsløs, klassisk, kunstnerrisk.

Der er nemlig en god grund til, at disse tidsløse værker er blevet så poplære indenfor heste verdenen. Ikke nok med, at det er blevet poplært at vise hest frem på de sociale medier, er det værker der pynter på alle vægge. 

Med denne guide lærer du at fotografere heste på den heste baggrund, helt uden brug af lamper eller ekstra udstyr. Du lærer hvordan du bruger de fysiske rammer korrekt og hvordan vi bruger det naturlige lys til at skabe bløde og udtryksfulde billeder. Er du ikke allerede helt dus med dit kamera, vil du opleve at få fyldt dit rygsæk med en masse viden om kamera opsætning, korrekt eksponering og flere nyttige tricks til, at opnå de bedste resultater. Resultater der endda gør din efterbehandling af dine billeder endnu bedre!

Du får sammen med din investering i E-bogen, en invitation til en lukket Facebooke gruppe. Her kan du I et trygt miljø stille spørgsmål, dele  din rejse og være en del af et fælleskab med samme passion for heste fotografering. 

Design uden navn (12).png
Full filer-7.jpg

Det gode ved e-bogen er, at den lander som en PDF fil. Det vil sige, at du kan downloade direkte ned på din mobil telefon og have den med dig ud! Du kan altså nemt tage telefonen op ad lommen og have alle de værdifulde værktøjer med dig når du er ude og klar til action. 

bottom of page