top of page
Lene.jpg

Din investering

Dyre fotografering er for mig følelser. Det er at fange sjælen der gemmer sig bag øjnene og forevige det bånd I gennem tiden har skabt. Min fornemmeste opgave, at at genskabe de egenskaber du ser i enten din hest eller din hund til hverdag. 
Sikkerhed og tryghed er de vigtigste elementer under en fotografering. Det skaber de bedste forudsætninger for de perfekte billeder, du skal have med dig for evigt. 

Fotografering

Du kan starte med at booke din fotografering og herefter købe dine billeder. Du får billederne leveret i et online galleri, der er tilgængelig i 2 år, så du kan vende tilbage og bestille som du føler. 

Du kan vælge både at bestille digitale filer eller endda at få printet dine billeder. 

Priser for fotografering

30 minutter
500 kr.

45 minutter
750 kr

1 time
1000 kr.

Kørsel : 2 kr. pr. km + evt. broafgift.

Du kan naturligvis også vælge en pakkeløsning, hvis du er mere til en samlet løsning. Denne er også ideel som gave.

IMG_20230219_151106_997.webp

Gaveæske

En særlig gave

Denne helt særlige gaveæske indeholder lidt af det hele og perfekt dig til der gerne vil have dine minder i print, lige til at finde frem. Særligt, fungere den også perfekt som gave. 

Du får 45 minutters fotografering. Unik gaveæske i blødt læderlook med mit logo (specialgravering kan købes for en lille merpris). 15 fysiske print og et personligt USB stik med digitale filer. Både web opløsning og fuld opløsning. 

Printsene er 10x15 cm og med en lille hvid kant. De er printet eksklusivt på Canon DreamLabo 5000 printeren, noget af det bedste på markedet. 
 

2900 kr

IMG_20230219_151151_854.webp

Bemærk: Prisen er eks. kørsel.

bottom of page